Producten

Versterkte vezels voor kunststofprofessionals


No match found. Please adjust your filter.

Geïntegreerde pleistergevel

LAMILUX TextureWall


Applications

LAMILUX TextureWall is een glasvezelversterkt laminaat, dat nu voor het eerst de uitstekende mechanische eigenschappen van composietmateriaal combineert met een aantrekkelijke en zeer duurzame gevel in pleisteroptiek.

LAMILUX HG4000 mit AntiBac

voor aseptische oppervlakken

LAMILUX AntiBac


Applications

LAMILUX AntiBac is een zeer effectief en een betrouwbaar medium voor het verbeteren van de hygiëne en het minimaliseren van risico's bij vele toepassingsgebieden.

Veelzijdige klassieker

LAMILUX Super


Applications

De productgroep LAMILUX Super omvat glasvezelversterkte polyesterlaminaten met een uitgebalanceerd glasgehalte en een goede vezelafdekking. Het veelzijdige universele product is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, zowel binnen als buiten.

Mooie klassieker

LAMILUX HG 4000


Applications

LAMILUX HG 4000 combineert de voordelen van glasvezelversterkte kunststoffen met het uiterlijk van gelakt aluminium. Het gladde hoogglans oppervlak voldoet aan de hoogste eisen en is dankzij de gelcoat-verzegeling bovendien zeer goed bestand tegen uv- en weersinvloeden.

Stabiele klassieker

LAMILUX Weefsel


Applications

Het versterkte weefsel geeft een hogere mechanische sterkte, waardoor een lagere lineaire uitzettingscoëfficiënt wordt gerealiseerd. Voor een minder duidelijke materiaalstructuur en een betere bestendigheid tegen uv- en weersinvloeden kan het oppervlak worden verzegeld met een gelcoating.

Oppervlak met structuur

LAMILUX Embossed


Applications

Het beschikt over een gestructureerd, glanzend oppervlak, een uitgebalanceerd glasgehalte en optioneel tevens een uv- en weersbestendige gelcoating. Dankzij een flexibel harssysteem zijn gebogen toepassingen zowel binnen als buiten probleemloos te realiseren.

Slimme oplossingen voor vloeren

LAMILUX Composite Floor


Applications

Een innovatieve en geurloze vloerbedekking op basis van een speciale met weefsel versterkte kunststof en een klantspecifieke pvc-toplaag voor slimme lichtgewicht constructies. De voordelen: Besparing van gewicht en materiaal, hoge sterkte, duurzaam en geurloos.

Materiaal voor een maximaal resultaat

LAMILUX X-treme Carbon


Applications

Dit materiaal haalt alles uit de mogelijkheden van vezelversterkte kunststoffen. De sterkte en stijfheid zijn vele malen beter dan bij het gebruikelijke composietmateriaal - met een duidelijke vermindering van materiaalverbruik en gewicht.

Anti-slip vloerbedekking

LAMILUX Anti Slip


Applications

LAMILUX Anti-Slip is een laminaat van versterkt glasvezel, die de uitstekende mechanische eigenschappen en de duurzaamheid van met glasvezel versterkte kunststoffen combineert met een effectieve en slijtvaste anti-sliplaag.

Decoratief oppervlak

LAMI Graph


Applications

LAMILUX LAMIGraph wordt op de zichtzijde verfraaid met decoratief papier van hoge kwaliteit. Met dit product kunnen we verschillende ontwerpthema’s combineren met de uitstekende mechanische eigenschappen en duurzaamheid van glasvezelversterkte producten.

Innovatief bouwelement

Gevelpaneel


Applications

LAMILUX gevelpanelen voor een optisch fraaie gevelbekleding in vele kleuren. Het extravagante uiterlijk wordt gecombineerd met vrijheid qua ontwerp, een hoge bestendigheid tegen vandalisme en de mogelijkheid om de panelen van achter te verlichten - bijvoorbeeld voor van achter geventileerde vliesgevels.

Innovatief composietmateriaal

LAMILUX LAMIfoamtex


Applications

LAMIfoamtex is een innovatief composietmateriaal op basis van glasvezelversterkte kunstof en klantspecifieke soft-touch decoraties. Onbegrensde ontwerpmogelijkheden en de driedimensionale structuur draagt bovendien bij tot een betere ruimtelijke akoestiek.

Slagvast materiaal

LAMILUX High Impact


Applications

De lichtgewicht combinatie van een hoog vezelgehalte en speciale hars biedt een uitstekende slagvastheid en materiaalsterkte met een optisch fraai en eenvoudig te reinigen oppervlak voor de hoge eisen van de huidige industriële toepassingen.

Innovatief laminaat voor sportartikelen

LAMILUX LAMIsport X-treme


Applications

LAMIsport X-treme is dat een innovatief bandmateriaal voor de vervaardiging van winter- en zomersportartikelen. Dit lichtblauwe, met glas- resp. koostofvezel versterkte materiaal biedt nieuwe mogelijkheden voor de reductie van gewicht, procesefficiency en een stijlvolle vormgeving.

Bouwmateriaal

LAMILUX X-treme


Applications

Met een maximale hoeveelheid versterkte vezels en het extreem taai-elastische epoxy matrix harssysteem is LAMILUX X-TREME het meest efficiënte en slagvaste composietmateriaal in de industrie.